Tom Kruz svojim dvorcem na Bel Eru rukovodi kao vojnim utvrđenjem! Zaposleni polažu i testove iz matematike!

Kao što je njegov brak sa Kejti Holms bio vešto koreografisan (mada je "koreografija" propala), tako je i sve u životu holivudskog superstara Toma Kruza plod njegove izuzetne preciznosti, proračunatosti i planiranja. Kako "Radar" otkriva, upravo ovakav "menadžerski" pristup praćen sajentološkim principima primenjuje se i na njegovom velikom imanju na Bel Eru u Los Anđelesu.

Holivudski dom Toma Kruza je imanje vredno 35 miliona dolara koje se prostire na skoro hiljadu kvadratnih metara. U kući ima sedam spavaćih soba, devet kupatila, a tu je i teniski teren, bazen i poseban privatni deo u kome isključivo uživa Tom.

"Holivudski kralj" Tom Kruz je svoj dvorac organizovao poput vojnog utvrđenja čije osoblje čine menadžer, lični sluga, sobarice, kuvari, obezbeđenje, šoferi, baštovani i čitav tim menadžera koji imaju specifična zaduženja. Naime, Tomovo imanje je podeljeno na zone za čije upravljanje je zadužen jedan menadžer. Ono što je interesantno jeste da taj menadžer ne sme da zalazi u zone drugih menadžera.

SAZNAJ: Da bi osvojila srce Toma Kruza žena mora kupatilo da riba četkicom za zube?!

- Tom rukovodi svojim osobljem sa apsolutnom vojnom preciznošću i potpunu pažnju posvećuje svojoj bezbednosti. Njegova rezidencija na Bel Eru je podeljena na zone što znači da kućepazitelji i drugo pomoćno osoblje koje radi na pripremi hrane ne sme da zalazi na teritoriju kuće koja ne pripada njima dodeljenoj zoni. To je ogromna kuća i Tom ovo čini kako bi osigurao bezbednost svoje porodice i dece kada mu dođu u posetu. Jedini članovi osoblja koji smeju da borave u svim delovima kuće jesu menadžer imanja i šef obezbeđenja - kaže neimenovani izvor za "Radar".

Menadžeri Tomovog imanja moraju da prođu posebne sajentološke tekstove kako bi dobili posao. Testovi sadrže niz čudnih pitanja, a oni koji konkurišu za ovaj posao moraju da dokažu i svoje znanje matematike.

Naravno, sajentologija je umešala prste i u upravljanje Tomovim dvorcem, pa je prethodni menadžer imanja, pre nego što je dobio ovu poziciju, mora da ide na posebno testiranje u Sajentološki centar poznatih.

- Test je trajao celo popodne i uključivao je pitanja poput "kada biste videli automobil zaglavljen na šinama sa ljudima unutra i voz kako im se približava, šta biste uradili?". Pitanja su, najblaže rečeno, bila čudna. Drugi deo testa je sadržao pitanja iz matematika. Bio je to veoma rigorozan, stresan i naporan test - otkriva "Radarov" izvor koliko sajentologija utiče na svaki segment Tomovog života.

FOTO GALERIJA: Drugo lice superstara - Tom Kruz dolazi na premijera ranije da bi se družio sa fanovima!

Da li se radi o ocu zabrinutom za bezbednost porodice i organizovanom čoveku ili je ovo još jedan dokaz koliko je Tom opsednut sajentologijom?

Pogledajte još