Berluskonijeva 49 godina mlađa devojka pevala "Ako skineš gaćice, gledanost raste"

Bivši italijanski premijer i veliki plejboj Silvio Berluskoni (76) u vezi je sa 49 godina mlađom Frančeskom Paskale iz Napulja, članicom njegove stranke i nekadašnjom zvezdom TV šouova, najblaže rečeno, neprikladno sadržaja.

Iako su dugo krili ljubav, Silvio i Frančeska se sada pojavljuju javnosti razmenjujući nežnosti, pa čak i izlaze sa Silvijevom najstarijom ćerkom Marinom, prenose italijanski mediji. Ono što je interesantno da je Marina, koja ima 46 godina, skoro 20 godina starija od Silvijeve ćerke.

Kako pišu italijanski mediji, Frančeska je niz godina bila opsednuta Berluskonijem i davala je sve od sebe kako bi mu se približila. Čak je i osnovala odbor pod nazivom "Silvio, nedostaješ nam" kada je 2006. godine izgubio na izborima.

Međutim, njena karijera, pre veze sa Berluskonijem, i nije nešto čime može da se ponosi. Naime, radila je u prodavnici automobila gde je raznosila kafe, a potom je prešla na lokalnu televiziju u Napulju "Telekapri" gde je bila polunaga zabavljačica. Čak je pevala i: "Ako skineš gaćice, gledanost raste“.

Na kraju je uspela da privuče Berluskonijevu pažnju ušavši u njegovu stranku. On je odlučio da je ipak malo "rafinira", te ju je poslao na časove dikcije i lepog ponašanja, a kupio joj je i novu garderobu. Usledila je i pozicija odbornika u skupštini grada Napulja, ali i velika Frančeskina ljubomora na sve žene koje okružuju Berluskonija.

Pogledajte još