Ana Đokić: Neću pevati nijednu himnu!

"Neću pevati nijednu himnu, tu sam da igram rukomet, a ne da se bavim ko, šta, zašto je pevao ili nije pevao. Rukomet je najvažniji. Zvižduci? Svako ima pravo da navija kako hoće, Srbija će da navija za Srbiju, sigurno neće za mene", rekla je Ana Đokić novinarima u beogradskoj Areni.

Ana Đokić je kazala da ne zna kakav će joj biti osećaj s obzirom da prvi put igra protiv Srbije.

"Protiv Srbije će biti utakmica kao i svaka do sad na prvenstvu. Jeste da prvi put igram protiv Srbije, ne znam kakav će biti osećaj, ali ne razmišljam na taj način. Iskusna sam, ne bi trebalo da bude problema", rekla je ova 33-godišnja rukometašica podgoričke Budućnosti.

Đokićeva je kazala da njenu reprezentaciju ne bi trebalo da poremeti uzavrela atmosfera na tribinama.

"Srbija ima veliku podršku navijača, ali to ne bi trebalo da nas poremeti, već smo igrale u takvoj atmosferi. Srbija je pokazala da ima kvalitet, imaju mnogo kvalitetnih igrača, ali naveća prednost im je kolektiv", kazala je Ana Đokić.

Druga reprezentativka Crne Gore koja je rođena u Srbiji, Katarina Bulatović rekla je da je to što je izabrala da igra za Crnu Goru njena lična stvar.

"Sve je stvar izbora, znate kako se u narodu kaže: 'Za dobrim konjem prašina se diže'", rekla je Katarina Bulatović.

Ova 28-godišnja rođena Kragujevčanka je kazala da njena ekipa ništa neće prepustiti slučaju.

"Kada smo već došle dovde ništa nećemo prepustiti slučaju, uživaćemo. Najveći kvalitet reprezentacije Srbije su golman Katarina Tomašević, zajedništvo i kvalitetna odbrana", kazala je Katarina Bolatović.

Utakmica između Srbije i Crne Gore igraće se sutra od 17.00 u beogradskoj Areni.

Beta

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.