Vlado Georgiev za Novu godinu dobija 22.000 evra!

Vlado Georgiev i njegov bend će za doček 2013. godine u Novom Sadu dobiti honorar od otprilike dva i po miliona dinara ili oko 22.000 evra, a njegov dodatni doprinos organizaciji tog događaja biće bina, ozvučenje i rasveta, koje će ustupiti besplatno. Ni sam Georgiev, ni direktor KC Novi Sad Andrej Fajgelj nisu, doduše, na konferenciji za novinare u toj ustanovi, želeli da saopšte precizan iznos honorara, istakavši samo da će on biti upola manji od iznosa sa kojim se, donedavno, licitiralo u javnosti. Tada je, da podsetimo, pominjano 50.000 evra.

Kafanaski muzičar u Srbiji za novogodišnju noć dobije 1.000 evra, ja ću članove mog benda da platim po 2.000, a sam ću da pevam džabe - vedro je prokomentarisao Georgiev. - Što se bine, ozvučenja i rasvete tiče, u prilici sam da to dam besplatno i ugodim i sebi i drugima, pa što ne bih to uradio?

Pored Georgieva, u Novom Sadu će, potvrđeno je u četvrtak, nastupiti i hor "Viva voks", Sergej Ćetković i Slobodan Trkulja.
Prema Fajgeljevim rečima, budžet cele proslave koja će, pored dočeka, obuhvatiti i dva Božića, neće premašiti prošlogodišnje troškove, kada je samo za novogodišnju noć potrošeno 17 miliona dinara, pišu "Novosti".

Pogledajte još