Bošković: Bez naboja protiv Crne Gore!

"Spremaćemo se kao i za svaku utakmicu. Neće biti posebnog naboja, iako u Crnoj Gori ima mnogo igračica koje su odavde. To je sport", rekao je Bošković novinarima u beogradskoj Areni.

Srbija i Crna Gora sastaće se sutra u 17.00 u Areni.

"Crna Gora ima dobru reprezentaciju, nisu za džabe bile druge na Olimpijskim igrama, a okosnicu tima im čine igračice evropskog prvaka (Budućnosti). Opasnost nam preti sa svih strana i greške moramo da svedemo na minimum, jer smo u dosadašnjem toku takmičenja imali mnogo izgubljenih lopti, ali je sve to iz prevelike želje naših devojaka", kazao je Bošković.

Levi bek Sanja Damnjanović kazala je da ne želi da preceni, ali ni potceni rivala.

"Utakmicu će odlučiti smirenost i hladna glava. Trudićemo se da budemo takve, a tokom prvenstva smo već dokazale da igramo borbeno. U drugom krugu je svaka reprezentacija bila favorit protiv nas, pa će
tako biti i Crna Gora, međutim, ne želim da ih precenim, ali ni potcenim",
rekla je Damnjanovićeva.

Ona je dodala da neće imati poseban naboj u sutrašnjoj utakmici, iako se sastaju nekadašnje saigračice iz nacionalnog tima.

"Nemam poseban naboj. To nije stvar sporta, već politike. One koje su iz Srbije otišle da igraju za Crnu Goru imaju svoje razloge, a ja sam sigurna da to nikada ne bih uradila", kazala je Damnjanovićeva.

U drugom polufinalu sastaće se Norveška i Mađarska. Taj meč igraće se od 14.30.

Beta

Pogledajte još