Nove info o nastavku "Sumraka"

Predstavnici kompanije "Summit Entertainment" potvrdili su da će britanski glumac Majkl Šin igrati u nastavku filmske sage "Sumrak", koji je počeo da se snima prošlog meseca u Vankuveru. 

Nakon što se ekipi filma "Mlad mesec" nedavno pridružila glumica Dakota Fening, ulogu vođe grupe vukodlaka Volturi, tumačiće Majkl Šin, poznat po ulogama u filmovima "Frost/Nikson" i "Kraljica" (na slici u ulozi Tonija Blera). U žanru horora Šin se već dokazao kroz tri nastavka filma "Podzemni svet".
 
Posle ogromnog uspeha prvog dela, reditelj Kris Vajc će uraditi ekranizaciju romana Stefani Mejer pod nazivom "Mlad mesec", koji nastavlja priču o modernoj romansi između vampira i smrtnice: Bela Svon (Kristin Stjuart) je uništena iznenadnim odlaskom svoje ljubavi, vampira Edvarda Kalena (Robert Petinson). Pošto sklopi prijateljstvo sa neodoljivim Džejkobom Blekom (Tejlor Lautner), Bela iznenada biva uvučena u svet vukodlaka, drevnih neprijatelja vampira i odjednom će se njena lojalnost naći pred iskušenjem.

Film "Sumrak" je bio senzacija američke boks ofis liste i ostvario je ukupnu zaradu od 380 miliona dolara na svetskom nivou.

Početak prikazivanja filma "Mlad mesec" u američkim bioskopima planira se za 20. novembar ove godine.

Pogledajte još