Ivan Ivanović zamolio nadležne da mu skinu Vučka sa vrata

U prvom delu voditelj je ugostio glumce popularne serije “Folk” koja se trenutno emituje na televiziji PRVA.

Marko Živić koji u seriji glumi estradnog menadžera I Miljana Gavrilović koja glumi stariju Zvezdanu pričali su između ostalog o anegdotama sa snimanja, o likovima koje tumače u seriji, ali I trenutnim angažmanima u pozorištu. Sve u svemu dosadno.

Marko Živić se na insistiranje Ivana Ivanovića prisetio emisije koju je svojevremeno, pre 5 godina, vodio na tadašnjoj FOX televiziji (“Marko Živić show”).

Živić je pričao o problemima sa kojima se susretao tokom snimanja emisije ali i o zanimljivostima vezanim za goste ukazujući da je takav format tada bio nešto novo na našim televizijama.Takođe dosadno.

U drugom delu emisije Mladen Bodalec iz grupe “Prljavo kazalište” govorio je o očekivanjima vezanim za predstojeći koncert u Kombank areni koji beogradska publika iščekuje već 26 godina, kao I o pritiscima koji su aktuelni ovih dana upravo iz tog razloga, a poslednji u nizu je hakovanje internet stranice Kombank arene.

Članovi grupe otkrili su I da će beogradski koncert otvoriti pesmom sa poslednjeg albuma “Ljubav je ženski posao”, a na pitanje Ivana Ivanovića da li će pevati pesmu “Ruža Hrvatska” Jasenko Houra je odgovorio potvrdno, uz objašnjenje da je ta pesma snimljena još 1985. godine i to da je posvećena njegovoj pokojnoj majci. To je bilo za nijansu manje dosadno.

Za kraj emisije publika je imala prilike da uživo čuje jedan od najvećih hitova “Prljavog kazališta” “Ne zovi mama doktora”. Što i nije bilo toliko dosadno.

Ivan Ivanović se osvrnuo I na prošlu emisiju u kojoj je gostovao bivši hrvatski predsednik Stipe Mesić, prikazujući tvitove koje mu je uputio urednik Informera Dragan j. Vučićević pri čemu je uputio poruku “Ne znam ko je nadležan, ali skinite mi čoveka s vrata dok ne bude prekasno za mene ili za njega”. E ovo je bilo zanimljivo, zapravo garantuje da će biti zanimljivo u nastavku.

Ivana Mihajlović @Mishomor

Pogledajte još