Zvezda spremna za izbore, Džaja jedini kandidat

"Sve izborne radnje teku po planu. Odštampani su glasački listići, članovi sa pravom glasa iz unutrašnjosti i dijaspore se prijavljuju za elektronsko glasanje i očekujem da u ponedeljak i utorak izbori proteknu u dobroj atmosferi. Na glasačkom listiću nalazi se ime samo jednog kandidata, Dragana Džajića, jer jedino on od prijavljenih kandidata ispunjava uslove i odredbe koje su propisane klupskim Statutom u vezi kandidovanja za mesto predsednika kluba", rekao je Radojičić za zvanični sajt crveno-belih.

Predsednik Izborne komisije naveo je i razloge zbog kojih smatra da je Dragan Džajić najbolji kandidat za funkciju predsednika crveno-belih.

"Pozivam zvezdaše da pokažu svoju lojalnost prema Crvenoj zvezdi i činjenicu da su uvek uz klub, velikim odzivom na izborima. Što više članova bude glasalo, to će legitimitet novog predsednika biti veći. Koliku podršku ima Džajić najbolje se moglo videti na utakmici protiv Vojvodine kada su navijači na severnoj tribini istakli transparent "Džajić za predsednika" i tako jasno pokazali koga žele na mestu prvog čoveka. On je kao igrač i funkcioner osvojio više od 30 trofeja, kako na terenu, tako i na mestu direktora i predsednika obeležio je najveći deo Zvezdine istorije. Zbog svega toga, smatram da zaslužuje veliku podršku i nadam se velikoj izlaznosti", zaključio je Radojičić.

Predsednički izbori u fudbalskom klubu Crvena zvezda održaće se 17. i 18. decembra.

(Tanjug)

Pogledajte još