Bulatović: Samo su se naši navijači čuli u Areni!

"Hvala našim navijačima, mislim da su se samo oni čuli u Areni. Toliko", rekla je Katarina Bulatović novinarima posle pobede nad Srbijom sa 27:26.

Ova 28-godišnja rukometašica poželela je Srbiji da osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

"Drago mi je što je moja ekipa pobedila. Možda utakmica nije bila sjajna, nije viđen fenomenalan rukomet, ali smo se borile i pokazale da u jednoj sezoni možemo da igramo mnogo finala. Srbiji želim da uzme bronzanu medalju", kazala je Katarina Bulatović.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Srbija poražena u polufinalu od Crne Gore

Reprezentativka Crne Gore Ana Đokić rekla je da je utakmica bila napeta i čvrsta.

"Poznajem pola ovih igračica, one su sjajna ekipa devojaka, kao i rukometašica, i danas je bilo veoma napeto i čvrsto. Sutra ćemo izaći na teren protiv Norveške i odigrati što bolju odbranu možemo, protiv najbolje ekipe na svetu", rekla je Ana Đokić.

Milena Knežević, koja je bila najefikasnija na utakmici sa Srbijom sa osam golova, kazala je da je srećna zbog pobede i plasmana u finale.

"Jako sam srećna zbog finala. Srbija je dobro igrala, dobro su nam parirali, ali smo mi bili bolji za taj jedan gol i pobedili smo. Definitivno imamo najbolje navijače i pozvala bih ih da sutra dođu u mnogo većem broju i napune Arenu", kazala je Kneževićeva.

Selektor reprezentacije Crne Gore Dragan Adžić rekao je da je odličnim ambijentom u beogradskoj Areni dobio rukomet i u Srbiji i u Crnoj Gori.

"Presrećan sam zbog pobede, ali još više zbog odličnog ambijenta u dvorani, dobio je rukomet i u Crnoj Gori i Srbiji. Devojke su pokazle karakter i ja sam veoma ponosan na njih", rekao je Adžić.

On je poželeo Srbiji da odigra što bolje protiv Mađarske za bronzanu medalju.

"Mislim da se sutra u finalu sastaju dve ekipe koje imaju najbolju odbranu na ovom prvenstvu, tako da ko bude bolje odigrao odbranu osvojiće zlatnu medalju", rekao je Adžić.

Beta

Pogledajte još