Lekić: Potrebna nam je podrška protiv Mađarske

Posle poraza od Crne Gore u polufinalu EP, Lekićeva je ocenila da publika večeras u Areni bila na nivou na kom je trebalo i ranije tokom takmičenja da bude.

"Publika je bila napokon na nivou na kom je trebalo da bude tokom celog šampionata. Sutra nam je podrška još potrebnija jer bih volela da osvojimo medalju i tako na lep način zaokružimo ovo prvenstvo", kazala je Andrea Lekić.

Ona je navela da je današnji poraz od Crne Gore težak, baš zato što je razlika bila samo jedan gol (27:26). "Moramo odmah da zaboravimo ovu utakmicu", rekla je Lekićeva.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Srbija poražena u polufinalu od Crne Gore

Srpski golman Katarina Tomašević kazala je da je razočarana jer je propušteno mnogo napada za izjednačenje.

"Imali smo šansu, dosta napada za nerešen rezultat smo propustili. Šta je - tu je, razočarana sam... To što je bilo više crnogorskih navijača i što su bili glasniji ne želim da komentarišem", rekla je Katarina Tomašević.

Bek Jelena Erić je rekla da je njena ekipa na dobrom putu i da mora što pre da zaboravi poraz.

"Moram da kažem da je Crna Gora bolja samo za jedan gol od nas, kao što je i rezultat na kraju pokazao, iako su iskusnije i imaju medalju sa Olimpijskih igara. Na jako smo dobrom putu, dale smo sve od sebe i brzo moramo ovo da zaboravimo", rekla je Jelena Erić.

Srbija će sutra od 14.30 u beogradskoj Areni igrati protiv Mađarske utakmicu za treće mesto na Evropskom prvenstvu koje organizuje.

Beta

Pogledajte još