Branka i Džoni su "Državni neprijatelji"

Dok iščekujemo da vidimo kako je Branka Katić zavela i izdala Džonija Depa u novom filmu Majkla Mana "Državni neprijatelji" (Public Enemies), studio "Universal" je svet "častio" novim, izuzetno atraktivnim trejlerom.

Radnja holivudskog filma "Državni neprijatelji" prati priču o talasu kriminala tokom tridesetih godina prošlog veka koji su predvodili ozloglašeni gangsteri Džon Dilindžer, Bejbi Fejs Nelson i Priti Boj Flojd. Naša i u svetu poznata glumica Branka Katić u ovom trileru igra Anu Sejdž, fatalnu damu u crvenom, koja je čuvenog gangstera Dilindžera (Džoni Dep) izdala agentima FBI. 

U filmu glume i Kristijan Bejl kome je pripala uloga hladnokrvnog šefa FBI Melvina Purvisa, a tu su i Marion Kotiljar, Čening Tejtum i Bili Krudup. Inače, reditelj Man je poznat po filmovima "Heat", "Collateral" i "The Aviator".

Snimanje filma "Državni neprijatelji“, koji je zasnovan na istinitim događajima opisanim u knjizi "Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI" Brajana Borousa, počelo je sredinom marta prošle godine, a završeno je krajem avgusta. 

Branka Katić se nakon snimanja ovog ostvarenja, tokom prošle jeseni na kratko vratila u Srbiju za potrebe snimanja novog filma Srđana Koljevića "Žena sa slomljenim nosem", koji autor opisuje kao "tužan i smešan film o emocionalnoj tranziciji i nemogućim ljubavima koje spašavaju živote"

Američka premijera "Državnih neprijatelja" zakazana je za 1. jul tekuće godine. A sada, pogledajte Džonija u sasvim posebnom izdanju...
Katarina Milovanović

Pogledajte još