Istina Roba Luketića (ni)je ružna

Javljamo vam filmske novosti sa našeg Twittera FilmNaDlanu

Naš prijatelj sa Twittera, Rob Luketić (na slici), reditelj izuzetno popularnog filma "Pravna plavuša" (Legally Blonde), redovno nas izveštava o tome kako napreduje snimanje njegove nove akcije/komedije "Five Killers" sa Eštonom Kučerom i Ketrin Hajgel u glavnim ulogama. Zajedno sa ekipom, u kojoj je i Tom Selek, Luketić je nedavno završio snimanje u Nici i sada se "akcija" nastavlja u Americi. 

Sve vezano za snimanje ovog filma se čini izuzetno zanimljivim, te verujemo da nas očekuje ostvarenje koje će moći da se s ponosom pridruži prethodnim Luketićevim ostvarenjima među kojima je i prošlogodišnji hit "21" o studentima-majstorima kocke!

Inače, radnja filma "Five Killers" prati mladu ženu koja na odmoru upoznaje "idealnog muškarca", s kojim se ubrzo i venčava. Međutim, kada se vrate kući, njihov idiličan život će uznemiriti komšije koje su unajmljene da ih ubiju. 

Dok se Luketić sjajno provodi snimajući ovaj film, o čemu nas redovno obaveštava na Twitteru, 24. jula američku publiku očekuje premijera njegovog filma "The Ugly Truth" sa Džerardom Batlerom i Ketrin Hajgel u glavnim ulogama.

U nastavku pogledajte novi trejler ove romantične komedije o TV producentkinji koja nema sreće u ljubavi, a savete joj daje kolega - veliki zavodnik.

Pogledajte još