Ljubav preko interneta: Fraze koje bi trebalo da izbegavate

Kada popunjavaš profil, pokušavaj da izbegavaš ove fraze:

"Volim duge šetnje i zalaske sunca"

Najveći kliše koji postoji. Većina nas voli zalazak sunca, a ni šetnje nam ne smetaju, ali neko ko traži posebnu osobu, sigurno neće ostati oduševljen tvojom "originalnom" osobinom.

"Volim putovanja"

Retko ko će da napiše da voli sve vreme da bude na jednom mestu, tako da je deo sa putovanjima relativno nedorečen. Umesto da pišeš da voliš putovanja, posveti se opisu putovanja na kojima si već bila, opisuj mesta koja bi volela da posetiš i prenesi svoju ljubav prema putovanjima onako kako to priliči osobi koja stvarno voli da putuje.

"Filmovi, knjige"

Slično kao i sa putovanjima, ako samo kažeš da voliš filmove i knjige, delovaćeš kao neko ko baš i nije previše zainteresovan za te aktivnosti, nego ih samo navodi kao deo popunjavanja podataka. Spomeni filmove na koje plačeš, na koje se voliš smejati, knjige koje su te dirnule… Ako stvarno želiš da te neko primeti, budi originalna.

"Smisao za humor"

Smisao za humor je važan svakome, a bez njega većina veza gubi svoju čar. Umesto da kažeš da voliš muškarce sa smislom za humor, pokaži svoj smisao za humor i otkrij barem neke stvari koje te zasmevaju.

(Index)

Pogledajte još