Nedeljni horoskop (17.12 - 24.12)

OVAN

POSAO:Imate vizuju za posao godine.Morate da svoju ideju sačuvate.Petak karakterističan dan za sve koji žele da promene nešto u svom životu.Novac vam stiže preko muške osobe rođene u znaku Lava ili Strelac.

LJUBAV:Prva dva dana u nedelji nisu okrenuti emociji,više je to prijateljski osećaj ka partneru.Od srede menjate stav,postajete ljubavniji i srdačniji.

ZDRAVLJE:Obratite pažnju na stomak i nervozu koja je duži period prisutna u vašem životu.

BIK

POSAO:Morate da napravite promenu u poslovanju.Stanje u kome ste sada nije zadovoljavajuće za vaše standarde.Imate pomoć osobe koja je iz druge države.Sreda povoljan period za finansije.

LJUBAV:Partner vam veruje svaku reč.Nije teško da se pokažete u najboljem svetlu.Imaćete puno ljubavi i partnera uz sebe.Ponekad vas obuzima osećaj nesigurnosti ali to prolazi.

ZDRAVLJE:Dosta ste stabilni kako psihički tako i fizički.Nemate strah.Potrebna vam je topla reč i podrška.

BLIZANCI

POSAO:Dosta dobra nedelja,mnogo angažmana,novac na vidiku.Sada vam je najpotrebnije da imate dobru organizaciju.Pokušajte saradnju sa vodenim znakovima.

LJUBAV:Vaše emocije funkcionišu dobro i samim tim možete da napravite preokret u ljubavnom životu.Postoji mogućnost da imate tajni susret,iako imate strah po tom pitanju.

ZDRAVLJE:Blizanci imaju problem sa prehladama i preteranim umorom.

RAK

POSAO:Pokazaćete autoritet i tražićete poštovanje veće nego što ste imali.Nov posao vam sledi od četvrtka.Osoba koja radi sa vama nije dobar saradnik jer je usporena i nezna sa klijentima da komunicira na profesionalnom nivou.Pokušajte da prevaziđete taj problem koji može da vas prati do kraja godine.

LJUBAV:Emotivno ste stabilni.Ova nedelja je aktivna i važna za one koji su slobodni jer im sledi zanimljivo poznanstvo na poslu ili povratak,poziv stare ljubavi.

ZDRAVLJE:Nervoza i osetljivost ne prestaje.Pokušajte da promenite način života i uzmete koji slobodan dan.Posebno napeti ponedeljak i utorak.

LAV

POSAO:Želite nešto novo.Morate da postanete svesni svoje snage i svog znanja ako hoćete uspeh.Dobar posao u sredu ili petak.

LJUBAV:Osećaj usamljenosti s vremena na vreme.Partner vas ne razume ponekad.Dobra komunikacija od utorka ili četvrtka.Usamljeni,slobodni imaju poznanstvo u sredu.

ZDRAVLJE:Dosta ste dobro,snaga je vaš najjači faktor koji vam daje moć i dobro raspoloženje.

DEVICA

POSAO:Bićete vezani za poslove sa inostranstvom.Moguća putovanja.Saradnik u znaku Device,Škorpije ili Jarac želi da vam pomogne i omogući napredak.Morate da budete oprezni isto tako aktivni.Ne propustite poslovnu šansu od srede pa do narednog ponedeljka.

LJUBAV:Partner vas pritiska nekim svojim manjim problemima.Slobodne Device imaju priliku da se upoznaju sa osobom iz sfere sporta ili nekog koga zanima IT- informaciona tehnologija.

ZDRAVLJE:Osećaj da vam nešto fali je nerealan.Više ste zabrinuti nego realno bolesni.

VAGA

POSAO:Imate dilemu.Plašite se tog čuvenog petka 21.12.2012. smaka sveta.Ali za vas ne postoji smak sveta.Vi ste osoba koja kad nešto zamisli to i ostvari.

LJUBAV:Dobra nedelja posebno za mlađe Vage koje očekuje burna ljubavna nedelja.Oni koji su u braku ili vezi osećaju se dobro pored partnera i puni su razumevanja i nežnosti.

ZDRAVLJE:Problem sa disanjem,hladnoća vam smeta.


ŠKORPIJA

POSAO:Očekujete sudski poziv koji će vam rešiti mnoge dileme,možda i sam status u poslu.Pozitivno razmišljate tako ćete uspeti da postavite sve na svoje mesto.

LJUBAV:Partner je kao i uvek u vašem okruženju.Morate nekada da poslušate i drugu stranu.Previše ste tvrdoglavi.Slobodni imaju osećaj usamljenosti zbog skorašnjeg raskida.

ZDRAVLJE:Više volite da partner brine o vašem zdravlju nego vi sami.Pokušajte da promenite neke stare ustaljene navike,na primer ne konzumirajte duvan preterano...

STRELAC

POSAO:Odlična nedelja i sreća je na vašoj strani.Imate poziv koji može da vas pokrene i preokrene u totalnom drugom i novom pravcu od velikog značaja za budućnost.

LJUBAV:Parner je očaran sa vama i neželi da vas izgubi.Vi ste često u dilemi i plašite se vezivanja.Vaša podsvest vas uvek šalje na slobodu.Možda ste ipak rob svoje sopstvene slobode,nego partnerove,razmislite o tome.

ZDRAVLJE:Pritisak,bol u donjem delu tela.

JARAC

POSAO:Imate burnu nedelju u kojoj morate da donesete važnu odluku oko vašeg poslovanja.Pokušajte da konkurišete na više mesta.Potrebna vam je pomoć i to će biti od osobe iz znaka Ovan,Strelac ili Rak.

LJUBAV:Lepo poznanstvo krajem nedelje.Potrebno je da se javite nekom ko nas vas misli duži period,to je osoba iz vodenog sazvežđa,Ribe,Rak,Škorpija.

ZDRAVLJE:Bolje se osećate,ali još malo pozitivnije se postavite prema sebi i biće dobrog zdravlja.

VODOLIJA

POSAO:Razmišljate o predhodnim poslovnim potezima.Mogućnost da vam pomogne neko ko nije toliko uticajan.Novac od srede,četvrtka ili subote.

LJUBAV:Često razmišljate o svojim potezima prema voljenoj osobi.Možete biti i grubi i hladni.Slobodni imaju vezu sa osobom iz znaka Ovan ili Bik.

ZDRAVLJE:Dobro se osećate.Naredna nedelja vam donosi emotivnu snagu sa kojom prevazilazite mnoge teškoće.

RIBE

POSAO:Razmišljate više o organizaciji nego o samom poslu.Imate saradnju sa vatrenim i zemljanim znakovima.Dobra saradnja sa znakom Ovan.

LJUBAV:Slobodni imaju susret sa osobom koja je dosta mlađa od vas.Oni koji su u braku ili vezi moraju da pokažu strpljenje.Ponekad ste previše posesivni.

ZDRAVLJE:Po pitanju zdravlja morate da obratite pažnju na pritisak i jedno opšte raspoloženje koje varira.

Pogledajte još