Bojan Pajtić: Istragu protiv Miškovića je započela stara vlast!

Pajtić je za TV Pink 2 rekao da je bivša vlast za sumnjive finansijske veze vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića i Šarićevog narko-klana saznala još u jesen 2009. godine, kada je otvorena afera "Šarić", prenosi Tanjug.

"Prve informacije o sumnjivim vezama vlasnika 'Delte' i braće Šarić dobili smo neposredno pošto je država krenula u obraču s narko-mafijom. Tada je započeta istraga tih sumnjivih poslova", kazao je on.
Prema rečima Pajtića, bivša vlast je imala ozbiljne indicije da Mišković učestvuje u pranju narko-miliona, ali nije imala čvrste dokaze, dovoljne za hapšenje.

"Postojale su indicije da je gradnja 'Belvila' delimično finansirana prljavim parama koje su poticale iz Šarićevih poslova, ali nije bilo dovoljno dokaza", naveo je Pajtić.

Na pitanje kako je moguće da od jeseni 2009. do promene vlasti, za više od dve i po godine, nije učinjeno ništa konkretno na raskrinkavanju veze Miškovića i Šarića, zamenik predsednika DS kaže da to nije tačno.

"Zar zaista mislite da je moguće da nova vlast za pet-šest meseci dođe do dokaza dovoljnih za hapšenje", upitao je Pajtić.

Pogledajte još