Gde za Novu godinu?

Slovenije nije ni blizu ni daleko. Idealna je za nekoliko dana odmora. U samom srcu Bleda, na korak od jezera nalazi se hotel Krim. U svom sastavu ima 111 soba i 4 apartmana. Sve sobe su odlično opremljene, a u sklopu hotela se nalazi centar za relaksaciju koji nudi finske i turske saune, whirpool, masaže.., zatim tri sale za održavanje poslovnih sastanaka, treninga i seminara. Vrhunska usluga, složićete se.

“Svi putevi vode u Rim” je jedna od najcitiranijih rečenica. Bez obzira na put koji odaberete, morate znati da će vam se pružiti prilika da razgledate i proučavate istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Ako su Grci dali najveći doprinos u književnosti, umetnosti i filozofiji, Rimljani su se iskazali ponajviše u politici, upravi i organizaciji carstva. Godina koja počne u Rimu ne može biti loša.

(old_image)

Istanbul je smešten na Bosforskom moreuzu i nekadašnja je prestonica tri velika carstva. Ne propustite da posetite Aja Sofiju, Plavu džamiju, Kapali čaršiju, palate Topkapi i Dolme Bakče, hipodrom, Cisternu, Egipatski obelisk. Zaplovite Bosforom do Prinčevskih ostrva. Ovaj veliki grad ima površinu od 5700 km², a nastanjuje ga nešto više od 10 miliona stanovnika.

(old_image)

Grad sa istorijom dugom četiri milenijuma predstavlja jedno od najstarijih metropola Evrope vekovima je kreirao politiku kontinenta. Beč, carski grad i mesto ukrštanja različitih kultura, bio je sedište imperatora Svetog rimskog carstva, prestonica Austro-Ugarske monarhije, a krajem XIX veka četvrti grad po veličini na svetu (2 miliona stanovnika).

Za koju god ponudu da se odlučite, želimo vam lep provod i SREĆNU NOVU GODINU!

Pogledajte još