Amerikanac u 82. godini hoda po gradu sa transparentom "Tražim ženu"

"Ljudi traže žene iz različititih razloga kada imaju 20 ili 25 i kada su mojih godina. Ja tražim drugarstvo", kazao je Mekalok.

Do 40. godine ovaj bivši profesor biologije bio je tri puta u braku. Kaže da je naučio iz svojih grešaka. Objasnio je da je bio pravi emotivni bogalj kad je bio mlad, ali sada zna kakve greške ne treba praviti u vezama.

Na ideju da se oženi četvrti put došao je kada je upoznao jednu gospođu, volonterku u bolnici. Prošla je pored njega i pitala ga da li mu je potrebna bilo kakva pomoć, na šta je on odgovorio odrečno.

Pošto ga je još dva puta u prolazu pitala da li je siguran da mu nije potrebna pomoć, predomislio se. Rekao joj je: "Da, možda biste mi mogli pomoći. Potrebna mi je žena".

Mekalok se našalio, ali je ona posle kraćeg razmišljanja rekla da ima mnogo samica u bolnici i da bi mogao da nosi tablu oko vrata kojom će ih obavestiti da je slobodan i da mogu da ga uzmu u razmatranje.

Najpre mu je ovaj savet bio smešan, ali je posle nedelju dana, pošto se konsultovao sa još jednom volonterkom u bolnici, odlučio da posluša savet.

Njegovi standardi su veoma jednostavni. Njegova životna saputnica treba da ima više od 60 godina, da voli knjige, ima smisao za humor i da živi u Korvalisu u Oregonu.

Za sada mu dobro ide. Dve žene su pristale da sa njim idu na ručak i porazgovaraju. Još jedna je razgovarala sa njim više od sat vremena, ali je ipak premlada da bi bila njegova žena.

Izvor: Dejli mejl

Pogledajte još