Bivši premijer u strahu: Cvetković angažovao advokata, za svaki slučaj

Bivši poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije i bivši premijer Mirko Cvetković kaže da je radio pošteno svoj posao i da je za to da se odgovorni za ono što je rađeno mimo zakona procesuiraju i kazne.

Cvetković
navodi da se "i dalje ne oseća bezbedno" zbog, kako kaže, hajkačke klime u društvu i da je zato za svaki slučaj "obavio razgovor sa jednim advokatom", prenosi "Smedia"

"Stvorena je takva hajkačka klima, a veliko je pitanje šta će na kraju pojedinih predmeta biti moguće dovesti do kraja. Za svaki slučaj, ja sam na nagovor bliskih prijatelja obavio razgovor sa jednim advokatom",
rekao je Cvetković za najnoviji broj "Nedeljnika".

Poslanik DS, koji je nedavno objavio knjigu "Argumenti i predrasude", svojevrsni, kako kaže, "izveštaj javnosti" o radu njegove vlade, navodi da je razgovor sa advokatom bio "i tragikomičan".

"Čovek me je pitao zbog kog slučaja sam došao. Slegnuo sam ramenima i rekao da nemam slučaj, ali da delim zabrinutost, jer mi se čini da su neki procesi pokazali da su ljudi potpuno bez valjanog osnova podvrgnuti maltretiranju", rekao je Cvetković.

Pogledajte još