Intervju: DJ Aleksandar Vidinovski nastupa sa Markom Nastićem u Republici

S obzirom na domaću postavku za miks pultom, najbolja žurka u gradu je zagarantovana, a Vidinovski najavljuje dub techno i deep house miks.
Biće to selekcija starih I novih ploča. Kombinacija dub stepa I deep housea. To je muzika najviše volim da vrtim – kaže Dj Aleksandar Vidinovski.

Tvoja muzika je…
- Pre svega, ona je dinamična. Trudim se da, kada se radi produkcija, u muziku ubacim onoliko elemenata koliko je neophodno da to dobro zvuči. Miksujem techno I house, u nekoliko varijanti.

Nastup koji nikada nećeš zaboraviti…

- Live nastup na “Sound Diffusion” na “Coca-Cola Sound Wave” festivalu 2007. godine.

Nastupi u Srbiji…
- Puštao sam muziku nekoliko puta u Srbiji. Već nekoliko godina unazad na “Urban Bug” stejdžu na “Exit festivalu”. Kod vas imam puno prijatelja I osećam se kao kod kuće. Očekujem da će biti super žurka!

DJ-evi koje ceniš…
- Iskreno, u poslednje vreme više cenim rad producenata nego Dj izvođača. Kada bih baš morao da izdvojim, to bi bili Conforce, Surgen, Basic Soul Unit, Marco Zenker.

Plan za budućnost…
- Trenutno radim na mkom novom izdanju. Sa saradnicima paralelno radim na novom izdanju našeg labela “Argumento Music”. Imamo planove I oko naše “Drop Series” žurke u popularnom klubu “Kapan An” u Skoplju. To je klub u kojem je prava underground atmosfera. Dolazili su I neki Djevi iz Srbije.

Elektronskoj sceni danas nedostaje…
Istinska podrška kvalitetnoj muzici. A dobro je što sve veći broj artista I konzumenata muzike shvataju da je bitan kvalitet, a ne kvanitet.

Pogledajte još