Glumci pokrenuli Exit revoluciju!

Počela je kampanja "Exit (R)Evolucija" u koju su se, kako se navodi, uključile mnoge ličnosti sa naše javne scene. a prvi koje vidimo su Nikola Đuričko i Nenad Okanović. Popularni glumci su snimili prvi u nizu promotivnih spotova, režiser je Đola Đola (Beogradski sindikat).

"Izuzetno mi je drago što sam dobio priliku da kreativno učestvujem u delovanju EXIT tima. Jedan od najvećih svetskih festivala, naš ponos EXIT, po mojim saznanjima doživeće pravu re - evoluciju. Kampanja će na duhovit nacin obraditi neke od najznajčajnijih (r)evolucionih pomaka u istoriji ljudskog razvoja, a sam tizer spot predstavlja omaž jednom od prvih ton filmova u Srbiji. “ – izjavio je Okanović.

Đola Đola je dodao:
"ETM produkcija će realizovati seriju spotova koji će nas pratiti sve do početka EXIT-a 2013. Tizer spot pravi konekciju sa počecima našeg najvećeg festivala u nameri da na najbolji način podseti i prenese pozitivnu energiju i euforiju iz vremena kada se on pojavio na našoj i svetskoj sceni. Stoga se u njemu pojavljuje Nikola Đuričko, koga vezujemo za čuvenu reklamu i najavu EXIT-a 2001. godine
".

Naredni EXIT će biti organizovan od 10. do 14. jula 2013. Prodaja ulaznica po promotivnoj ceni od 4.990 dinara, koje će biti dostupne u veoma limitiranom broju preko Gigstixa, počinje u petak 21.decembra u podne. Najbrži i najodlučniji će na taj način doći do ulaznice sa popustom od skoro 60% u odnosu na cenu paketa koji će biti dostupan u danima pred festival. Puna cena za Exit 2013 će iznositi 11.990 dinara.

Pogledajte još