Udaje se za ubicu rođene sestre! (VIDEO)

Ovih je dana argentinsku javnost šokirala vest da je Edit Kasas (22), Džoanina sestra bliznakinja, u ubici vlastite sestre pronašla ljubav svog života. Verila se i s njim je već dogovorila venčanje, za šta im je matičar dao i dozvolu.

Viktor Kingolani trenutno u argentinskom zatvoru odrađuje 13-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva svoje devojke Džoane Kasas (19). Osuđen je da je u nju još u avgustu 2010. godine, nekoliko dana uoči njenog rođendana, ispalio dva smrtonosna hica iz vatrenog oružja, prenosi Smedia.

Ceremonija bi trebala da se održi u tamošnjem zatvoru, pod uslovom da je Editina majka nekim čudom ne zaustavi. Kako prenosi Sky News, Marselina Kasas svoju ćerku, za koju tvrdi da je izdala porodicu, želi da pošalje na psihijatrijski pregled jer veruje da je poludela.

S druge strane, Edit odmahuje rukom tvrdeći da vrlo dobro zna u šta se upušta i da joj psihijatar ne treba. Uverena je u Viktorovu nevinost i kaže da ni mrava ne bi zgazio. Kao i gotovo svaki osuđenik, Viktor takođe tvrdi da nije kriv i dodaje: Voleo sam Džoanu, ali volim i Edit. Imam prekrasnu verenicu i venčaćemo se.'

Pogledajte još