Nastradala dva pešaka na Batajničkom drumu

Nesreća se dogodila oko šest sati, kada je automobil u kojem su se nalazile četiri osobe pokošio pešake, nakon čega je vozač pobegao sa lica mesta.

Zbog prirode povreda nisu mogle da se konstatuju godine nastradalih, osim da je reč o jednom starijem i jednom mlađem muškarcu, a njihova smrt je konstatovana na licu mesta, rekla je Macura. Tri osobe koje su se nalazile u automobilu zadobile su lakše povrede glave i odvezene su u Urgentni centar.

Pored toga, u Beogradu se tokom noći dogodilo još četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest osoba, od kojih dve teže.

U nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra u 2.45, muškarac (32) zadobio je povredu glave i prevezen je u Urgentni centar. U nesreći koja se dogodila u skoro isto vreme na Surčinskom putu povređen je muškarac istog godišta koji je zadobio povredu ramena i prevezen je u Kliničko-bolnički centar Zemun. U Ulici braće Gavrajić u Boljevcima oko 3.30 povređena su dva muškarca - jedan star 19 godina zadobio je povredu leđa, a drugi, star 24 godine, povredu glave, oka i ramena.

Pogledajte još