Šta pokloniti kom horoskopskom znaku

OVAN – puni energije i posvećeni sportu
Savršen poklon za ovna je vikend na raftingu ili dan na pejntbolu. Bilo koji originalan poklon, savršeno će odgovarati ovom znaku. Biće prezadovoljni svakim jedinstvenim poklonom.

BIK – obožavaju luksuz i pravi su gurmani

Poklonite im skupu čokoladu, večeru u luksuznom restoranu ili najnoviju masažu u poznatom spa-centru. Ručno rađen nakit ili vredne detalje za dom koji će ih inspirisati. Ne zaboravite i da im poklon upakujete pažljivo i uredno.

BLIZANCI – veliki intelektualci i večita deca

Oduševite ih kartama za koncert omiljene muzičke grupe, godišnjom pretplatom na njihov omiljeni magazin ili najnovijim albumom izvođača kog obožavaju.

RAK – perfekcionisti i veliki emotivci

Dopašće im se romantična večera za dvoje, buket cveća ili novi komad garderobe za njihovu markiranu kolekciju. Interes za svoje hobije ceniće kod vas više nego skupocene poklone.

LAV – vole da ih tretirate kao kraljeve

Luksuzne cigarete, retka vina, karte za pozorište ili koncerte su pravi izbor. Za njih je, zapravo, najvažnije da budu u centru pažnje.

DEVICE – večiti romantici

Kada kupujete poklon za Devicu, morate se zaista svojski potruditi. Definitivno pokušajte da nađete nešto praktično, jednostavno I povezano sa hobijima i aktivnostima koje one vole.

VAGA – ne očekuju mnogo, ali ih smatraju najvećim estetama u horoskopu

Dopašće im se sve što im poklonite. CD, knjiga ili cveće će biti sasvim dovoljni. Dozvoljeno je, zapravo, sve osim kiča.

ŠKORPIJA – teški i zahtevni

Vole skupe stvari I imaju jak osećaj za modu. Pogodićete njihov ukus sa npr. komadom odeće koji ste kupili on-line, a koji predstavlja poslednju reč mode. Ali budite pažljivi – da biste nešto tako uradili morate ih poznavati zaista jako dobro!

STRELAC – veseli i vragolasti

Pronađite "ludu" sitnicu, interesantan komad nakita ili recimo put na daleku i egzoitičnu destinaciju.

JARAC – izrazito ozbiljni i sa osećajem za savršenstvo
Ulepšaćete im dan ukoliko ih izvedete na ručak ili zanimljivu umetničku izložbu. Vole i praktične – korisne poklone, pa stoga slušajte dobro šta im je potrebno.

VODOLIJA – vole da budu maženi i paženi
Kod njih će uvek upaliti nešto interesantno. Pokloni za njih treba da budu originalni i zanimljivi. Zanimljiva igračka, karte za hit komediju ili recimo sitnica za automobile – stvar je koja će ih usrećiti.

RIBE – nežne i pažljive, prave umetničke duše

Za njih se morate svojski potruditi, jer će im se najviše dopasti poklon koji ste napravili sopstvenim rukama. Ukoliko nemate vremena da im napravite nešto u maloj kućnoj radionici, usrećiće ih i ručno napravljen ram za fotografiju, udobne papuče ili časovi joge.

Izvor: BlicŽena

Pogledajte još