Pevačica Maja Nikolić buduća direktorka Železnica Srbije?!

Pevačica Maja Nikolić, bivša učesnica rijalitija „Dvor“ i „Farma“, rešila je da počne da se bavi ozbiljnijim poslovima, saznaje "Kurir".

PROČITAJ I: Maja Nikolić se lažno predstavila kao poverenik ruske firme u "Železnicama Srbije"

Naime, ona je pre nekoliko dana posetila direktora „Železnica Srbije“ Milovana Markovića i tom prilikom mu predložila da je postavi na mesto direktorke za međunarodne odnose. Kako "Kurir" saznaje, Maja je kod direktora Markovića došla s pričom kako bi ona savršeno obavljala taj posao jer dobro poznaje četiri strana jezika.

- Maja je direktoru rekla da perfektno govori četiri jezika i da bi najbolje za sve bilo kad bi baš nju postavio na mesto direktorke za međunarodne odnose - kaže izvor Kurira iz „Železnica“.

Kada je "Kurir" kontaktirao pevačicu povodom ove teme, ona je poslala poruku da na tu temu nikada ni sa kim nije razgovarala.

Smenjen direktor „Železnica“

Milovan Marković, direktor „Železnica Srbije“, juče je smenjen sa ove funkcije. Na njegovo mesto, na predlog Vlade Srbije, imenovan je Dragoljub Simonović. Ipak na Kurirovo pitanje da li je pevačica imala ikakve veze sa njegovim razrešenjem, odgovor od „Železnica“ nisu dobili.

Pogledajte još