Srbija će se tresti: Još jedna "krupna zverka" iza rešetaka 9. januara!

Trećeg dana Božića, na Svetog Stefana, 9. januara, očekuje se još jedno spektakularno hapšenje, koje će zatresti Srbiju i u javnosti imati odjek skoro kao privođenje Miroslava Miškovića, a sve u okviru istraga koje se vode o 24 sporne privatizacije i o drugim slučajevima borbe protiv kriminala i korupcije, saznaje Telegraf.

- Veliki su pritisci da ne dođe do hapšenja tog čoveka. Kao i za Miškovića, i za njega stižu mnoge intervencije iz političkih i privrednih krugova, ali smo mi uvereni da to na kraju neće dati rezultata. Takođe, na tom primeru ćemo dokazati da u borbi protiv kriminala i korupcije neće i ne sme biti zaštićenih ma o kome se radilo. Nadamo se da su posle Miškovića svi svesni toga da je vreme nedodirljivih i jačih od države zauvek prošlo – kaže za "Telegraf" dobroobavešteni izvor, blizak kabinetu provog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

PROČITAJ I:
Đelić, Labus i Kolesar na saslušanju zbog prodaje "Sartida"

Do sada je ukupno saslušano više od 20 osoba, pišu “Novosti”, i dodaju da će u januaru biti ispitan i biznismen Danko Đunić, a u svim ovim ispitivanjima učestvuju i zamenici tužioca za organizovani kriminal.

SAZNAJ SVE: Afera Agrobanka

Pogledajte još