Kontrolori opet pretukli putnika "švercera"

Rasprava, a potom i fizički obračun, dogodio se juče oko 12.30 u ulici Marijane Gregoran, ispred broja 48, piše "Alo".

Nakon što je pretučen, M. P. je ekipa Hitne pomoći prevezla do Urgentnog centra, gde mu je ukazana pomoć, a četvoro kontrolora su nakon što su dali izjave policajcima nastavili posao.

U "Bus plusu" kažu da su njihovi radnici "poštovali proceduru".

"Pošto mladić nije imao kartu, kontrolor mu je tražio dokumenta. On je to odbio pa je zamoljen da izađe iz autobusa. Međutim, mladić je počeo da psuje i uhvatio je kontrolora za vrat. Kontrolor ga je u samoodbrani odgurnuo. Posle toga nije bilo tuče", kažu u "Bus plusu".

Kako nezvanično saznajemo, sukob je izbio u autobusu na liniji 25, a kulminirao je tučom na autobuskoj stanici. Prema rečima očevidaca, nakon izlaska iz autobusa, rasprava mladića i kontolora je bila sve žustrija.

"Kontrolori su okružili mladića. U jednom trenutku, najstariji među njima je zamahnuo i udario nesrećnika u lice. Od siline udarca, njemu je prokrvario nos, a onda je nastao opšti haos. Ljudi koji su bili na stanici su se umešali, razdvojili zavađene i pozvali policiju i Hitnu pomoć", kažu za "Alo" očevici ove tuče.

Mladić M. P. je zbrinut na odeljenju neurohirurgije zbog povreda glave, a nakon opservacije, biće pušten kući. Nezvanično, u policiji se saznaje da svi iskazi svedoka govore da je kontrolor D. J. izvukao mladića iz autobusa, nakon čega ga je tukao, prenosi "Alo".

Ovo je sedmi sukob kontrolora "Bus Plusa" i Beograđana.

Pogledajte još