Crnogorska manekenka: Udaću se za Berluskonija, za njega bih ubila!

"Berluskoni me stalno zove, naša ljubav je veća od Paskale i od čitave Italije", ponosno je izjavila crnogorska manekenka Katarina Knežević. Ona je prošle godine obelodanila da je u vezi sa Berluskonijem i da živi u njegovoj vili. O kolikoj je ljubavi reč potvrdila je u izjavi za italijanski list "Il fato kuotidiano" rekavši da bi "za njega bila spremna i da ubije"!

U razgovoru senzacionalističkih tonova, Knežević tvrdi da je prošlonedeljna objava bivšeg premijera da ima novu verenicu čista medijska farsa, kreirana isključivo radi predizborne kampanje, te da će, ipak, ona biti ta koja će postati njegova supruga, prenose Vijesti.

Berluskoni nije nikada negirao vezu sa Kneževićevom, ali nije nikada javno ni potvrdio. Bivši italijanski premijer je prošle sedmice u televizijskom intervjuu objavio da se verio sa 28-godišnjom Frančeskom Paskale, koju je upoznao dok je radila kao predvodnica njemu posvećenog fan kluba.

Katarina Knežević tvrdi da je reč o medijskoj nameštaljci koja je Berluskoniju u ovom momentu potrebna da bi se pred glasačima pokazao kao ozbiljan i veridbom dokazao da je prevazišao čuvenu bunga-bunga fazu razvratnih žurki (tokom koje je i upoznao Kneževićevu).Na pitanje živi li još u Berluskonijevoj vili, odgovorila je da ona sa Berluskonijem živi "svugde". Za osobu kao što je Berluskoni ja sam spremna da ubijem i umrla bih za njega", rekla je Kneževićeva u intervjuu punom emotivnih izliva koji je objavio Il Fato.

Italijanski list sa dozom skeptičnosti prenosi njene izjave o neizmernoj ljubavi prema Berluskoniju."Iz Katarine govori snaga srca, ludost ili proračunatost?", pita se autor teksta, dodajući da se radi o želji devojke koja je odrasla u siromašnom podgoričkom kvartu Murtovina, da se "probije po svaku cenu".

Kneževićeva je, prema pisanju italijanskih medija, prvi put zajedno sa sestrom bliznakinjom pokušala da upozna Berluskonija tokom njegove posete Crnoj Gori, 17. marta 2009, kada je ona još bila maloletna. Iako prema zvaničnoj verziji ona i sestra tada nisu upravo zbog maloletnosti dobile "prođu" da prave društvo Berluskoniju u Podgorici, svega dva meseca kasnije, 24. maja 2009, italijanski fotografi su na stadionu San siro u Milanu zabežili Katarinu Knežević na VIP tribini pored Berluskonija.Katarina Knežević rođena je 21. maja 1991, što znači da je u momentu prvog javnog pojavljivanja u Berluskonijevom društvu bila punoletna svega tri dana.

Pogledajte još