Otvoreno najveće besplatno klizalište na Adi Ciganliji

Okupljene klizače pozdravio je Aleksandar Stamenković, direktor JP „Ada Ciganlija“ koji je najavio dinamičnu i zabavnu zimsku sezonu u najpopularnijem beogradskom kutku.

„Ove godine kada obeležavamo mali jubilej siguran sam da će posetioci kao i uvek uživati u najvećem klizalištu u gradu. Podsećam sve da su kao i prethodnih godina klizanje i škola klizanja potpuno besplatni i pozivam sve školarce da se tokom raspusta na svežem vazduhu i prirodi pripreme za naredno polugodište. Ada Ciganlija je poznata kao mesto dobre zabave i rekreacije, što se trudimo da posetiocima pružimo i tokom zimske sezone.“

JP „Ada Ciganlija“ jubilarnu, petu godinu za redom svim svojim posetiocima pruža najbolju zimsku zabavu na najvećem otvorenom klizalištu u gradu na kojem su ulaz i klizaljke potpuno besplatni. Pored toga, tokom školskog raspusta, svima koji se nisu okušali na ledu, na raspolaganju će biti besplatna škola klizanja koja će raditi svakog dana od 10 do 16 časova. Po
završetku raspusta, škola klizanja nastavlja sa radom, svakog vikenda u istom terminu. Školu klizanja će voditi profesionalni instruktori ovog sporta.

Na klizalištu će tokom narednih meseci biti organizovane razne zanimljive aktivnosti, a zabava će potrajati dokle god to vremenski uslovi budu dozvolili. Radno vreme klizališta je svakog dana od 10 do 20 sati. Klizalište se, kao i prethodnih godina, nalazi na rukometnom terenu, na Adi Ciganliji, u blizini kružnog toka.

Pogledajte još