Prete mu otkazom jer je "serijski ispuštao" gasove u kancelariji

O incidentu su njegovi nadređeni napisali izveštaj na čitavih pet stranica, na kojima se između ostalog navode dojave insajdera o tačnom vremenu ispuštanja neprijatih mirisa.

Prekoreni radnik se brani da je uzrok njegovih vetrova medicinski, jer je netolerantan na laktozu. Ipak, njegov šef je u izveštaju naveo da "veruje da zaposleni ipak može da kontroliše ispuštanje neprijatnih mirisa".

Pomenuti radnik se, inače, nalazi na veoma odgovornoj poziciji i rešava slučajeve socijalnog osiguranja na nivou cele zemlje. Ipak, zbog njegovih vetrova nijedan kolega ne želi da sarađuje s njim.

(old_image)

Pre nego što je pismeno prekoren, sa "optuženim" je razgovaralo nekoliko menadžera, a jedan od njih ga je zamolio da sledeći put ode u toalet. Radnik je odgovorio da nema potrebe, jer u kancelariji redovno uključuje ventilaciju, na šta je menadžer konstatovao da to samo pogoršava situaciju.

Fotografija radnika sa njegovom ženom objavljena je na Internetu. Da stvari budu još više ponižavajuće po njega, na slici je sa osobom u kostimu čuvenog smrdljivca iz crtanih filmova - Pepea Le Tvora

Iako je direktno upozoravan, zaposleni je nastavio sa istim ponašanjem, pa se u izveštaju navodi čak 17 datuma kada je ispuštao vetrove. Primera radi, neimenovani "insajder" je 19. septembra primetio 9 puštanja neprijatnih mirisa tokom radnog vremena.

"Prekor je najmanja kazna za ovakve postupke i potrebno je utvrditi da li će zaposleni nastaviti sa nedoličnim ponašanjem", piše na kraju izveštaja.

Izvor: Blic

Pogledajte još