Funkcioneri "Obilića" bez Cecinog znanja nisu smeli ni burek da kupe!

- Posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana gazda je bila Svetlana i ona se pitala za sve, jer je ona finansirala klub. Ja gazdu ne pitam kad daje pare, a kamoli kad ih uzima - rekao je Binić izlažući svoju odbranu od optužbi za zloupotrebu službenog položaja pred Višim sudom u Beogradu.

- Bez Svetlane Ražnatović nijedna finansijska transakcija nije mogla da se izvrši. Bez njenog odobrenja nije mogao ni burek da se kupi - rekao je Dimitrijević koji je optužen za zloupotrebu službenog polozaja pomaganjem, piše "Alo".

Binić je ispričao da je u to vreme bio na funkciji generalnog direktora "Oblića", ali da se bavio samo fudbalskim pitanjima, ne i finansijskim. On je istakao da je posle ubistva Arkana, želeo da pomogne tom klubu, u kome je volontirao, napominjući da nije imao nikakvu korist od transfera Obradovića u Moskvu.

U pregovorima o visini transfera nije učestvovao, već samo u sportskom delu prodaje igrača, a ne seća se ni da je potpisao ugovor o Obradovićevom prelasku u Lokomotivu. Binić je ispričao da su u tom transferu ulogu imali menadžer Dejan Joksimović, predsednica kluba i Rusi kojima je Obradović prodat, dok on i optuženi Dimitrijević nemaju veze sa tim.

Alo

Pogledajte još