Šta smo sve naučili o ljubavi ove godine

Biti solo za praznike je super

Izgleda kako je biti solo za praznike jednako romantično kao i biti u vezi. Sajt Match.com ispitala je svoje članove o tome kako se osećaju kada na novogodišnje zabave odlaze sami ili u paru, i ispada da se čak 80 odsto ljudi zabavilo bolje kada nije bilo u vezi.

Muškarci vole predpraznični šoping

Bar oni koji su solo. Osim što troše mnogo više na poklone za devojke koje još nisu njihove službene devojke, troše i mnogo više vremena nego što mislimo. Istraživanja pokazuju kako na odabir poklona troše dva do pet sati, a žene veruju da troše manje od sat vremena.

Muškarci vole i javno iskazivanje ljubavi

Svako malo vidimo par koji se strastveno ljubi u javnosti, i vrlo često za to "krivimo" ženu. Nova istraživanja pokazuju da je javno iskazivanje ljubavi vrlo često ideja muškarca - stranica Match.com sprovela je istraživanje, i ispada kako je 41 odsto muškaraca naklonjeno javnom ljubakanju, a isto je spremno da učini tek 31 odsto žena.

Samoća nam teško pada

Nezavisno od toga da li ste muškarac ili žena, samoća će vam teško pasti. Iako muškarci skrivaju da im je teško kada su solo, u najnovijem istraživanju njih 27 odsto je priznalo kako im nije lako kada nemaju nikoga, a to je učinilo tek 22 oosto žena.

Ljubav na prvi pogled postoji

I verovatnije je da će se dogoditi muškarcu. Iako nas uveravaju da ljubav na prvi pogled nije nešto što može da se dogodi, ispitanici jednog istraživanja su potvrdili kako im se do tridesete godine dogodila. Muškarci su skloniji zaljubljivanju na prvi pogled - njih 58 odsto, a ovakvu je ljubav doživelo 51 odsto žena.

(Index.hr)

Pogledajte još