Poslodavac iz Bara poklonio automobile radnicima!

Radnicima je rečeno da ih gazda vodi u Podgoricu, kako bi zajedno proverili poslovanje tamošnjeg butika sportske opreme, koji posluje u sklopu radnji „Cakan“, piše "Alo".

Vernost firmi i posvećenost radu Suana Hodžića, Samira Muslića, Danijele Roćenović i Ranijele Hodžić Novaković, inspirisala je Cakana da radnicima „Padrino Monta“ omogući najprijatniji šok u radnom veku. A i šire. Dve Danijele i Suan čašćeni su za 15 godina rada u firmi, a Samir, koji u firmi radi upola kraće, nagrađen je kao najbolji radnik.

-To je bilo 12.12, tačno u 12 sati. Gazda nam je kasnije rekao da nije računao na te detalje, ali, eto, sve se poklopilo. Na ulazu u Podgoricu skrenuo je ka tranzitu, samo je kratko rekao da mora do ’Rokšpeda’ da uzme neki papir. Došli smo tamo, prišao mu je šef prodaje, dodao papir i kazao da dođemo da vidimo jedan novi model auta koji su dobili. Izašli smo, a odjednom ispred nas su bili fotografi ’Studija Petović’ koji su nas slikali. Bili smo u čudu, misleći da je to za neki katalog, ne obraćajući pažnju na auta pored kojih prolazimo - ispričao je za „Vijesti online“ Muslić, koji je i dalje u šoku, kao i ostalo troje kolega.

Vredni radnici, koji pojma nisu imali šta ih čeka, dobili su dva „golfa šestice“ i dva „pola“, a da bi poklon bio potpun, na haubama su bila njihova imena.

"Kad smo to vidjeli, ostali smo u momentu bez teksta. Dok je gazda govorio ’ovo je poklon za vas’, meni je samo kroz glavu prošlo da ovo nije stvarno, da se ovo nama ne dešava", rekla je Danijela Roćenović, dok je Suan bio ubeđen da je sve skrivena kamera.

Vidiš kako sada pričamo. A onda - toliko je to bilo iznenađenje da nijesmo mogli usta da otvorimo, ni da čestitamo jedni drugima”, kazao je Hodžić.

Iznenađenje nije prošlo srećnu četvorku ni kada su im uručeni ključevi kola, koja su bila i kasko osigurana.

Pogledajte još