Horoskopski znaci na žurkama!

OVAN je prvi u smišljanju ludosti i opasnih igara, dosadno mu je ako veče nema uzbudljivu završnicu kao što je puštanje raketa u vazduh, bacanje petardi, trka automobila ili burna i glasna svađa.

Kada se BLIZANCI zabavljaju, zaborave na svoje godine i ponašaju se kao tinejdžeri: muizka do daske, đuskanje do zore, što veće društvo poznatih i nepoznatih ljudi, brbljanje, smeh, flert.

ŠKORPIJE vole jake "začine" na zabavama, kao što su poker u "skidanje", ples po stolovima i najcrnji humor. Ali, ako nisu za zabavu, samo će iz prikrajka misteriozno zuriti u ljude.

BIKOVI neće uživati ako ih ne okružuje prepuna trpeza domaćih, ukusnih jela, a dobro društvo i pevanje zavičajnih pesama su dobrodošao dodatak.

(old_image)

VAGE se teško opuštaju u rskalašnim društvima, njima treba što viđenije mesto i što ekskluzivnija hrana, a provod će propasti ako nisu sigurne da su savršeno obučene i da blistaju punim sjajem.

JARČEVI ili ostanu ukrućeni ili preteruju, dopuštajući sve ono od čega beže u svakodnevnom životu. Tada galame, đuskaju mašući rukama i otvoreno zavode nasumice odabranog partnera.

STRELČEVI su živahni zabavljači,omiljeni na svim proslavama. Domaćice ih vole jer umeju da cene i pohvale dobro pripremljenu hranu. Ipak, znaju da budu u minus fazi kada samo sede u uglu i podrugljivo posmatraju ostale goste koji se vesele.

(old_image)

VODOLIJE najčešće preuzimaju stvari u svoje ruke i animiraju sve oko sebe, ali isto tako mogu biti i potpuno depresivni. Kako god bilo, preferiraju manje i intimnije zabave sa osobama koje dobro poznaju.

RIBE se ne snalaze najabolje na bučnim zabavama. One će radije pronaći miran i skriven kutak uz vino i gitare, gde se zaneseno mogu njihati uz stare hitove i grliti partnera.

Sa RAKOVIMA se nikad ne zna. Oni mogu biti najzabavnije osobe u prostoriji, zasmejavajući sve oko sebe, ali isto tako mogu biti i potpuno depresivni. Kako god bilo, preferiraju manje i intimnije zabave sa osobama koje dobro poznaju.

DEVICE se retko kada "otkače" na žurci, ali to ne zanči da ne uživaju. One tu pronalaze ugodne sagovornike, mirno pijuckaju svoje koktele i uživaju posmatrajući ljude.

24sata.rs

Pogledajte još