Budući top model ima samo 7 meseci

Sa samo sedam meseci Rouan je već na putu svetske slave jer je pobedio na takmičenju iz lepote koje će mu sasvim sigurno doneti brojne angžmane u TV i štampanim reklamama.

Oduševljeni roditelji Beki (29) i Tomas (28) kažu da će njihovog sina najviše obradovati činjenica da je, osim jednogodišnjeg ugovora sa agencijom MOT Models iz Kovent Gardena, osvojio vaučer od 500 funti za igračke.

„Svakome je njegovo dete najlepše, ali kada nam je profesionalni fotograf savetovao da prijavimo Rouana na takmičenje, pomislili smo da možda ima šanse”, kaže mama Beki.

„Sudije su nam rekle da je odluka bila jednoglasna, tako da prija kada dobijete i zvaničnu potvrdu da imate jednu od najlepših beba u zemlji. Bila je oštra konkurencija, jer sam videla mnogo slatkih beba, ali Rouan je prirodno veselo dete koje voli ljude”, rekla je srećna mama Beki.

„Na pobedničkoj slici Rouan je uhvaćen posle kupanja, što je njegova omiljena aktivnost dana, tako da ozarenost izbija na sve strane”, otkriva ponosni tata Tomas.

Za takmičenje „Little Face of Venture”, koje organizuje Venture Photography, glasalo je preko 24.000 ljudi.

(Izvor: B92 , foto: Venture Photograpy )

Pogledajte još