U novoj godini želim da budemo bolji ljudi

Ne, pre svega ću vam poželeti dobro zdravlje. Da budete zdravi i jaki, telom i duhom. Samo takvi možete zdravim razumom da donosite dobre odluke i da ih zdravim telom sprovodite u delo.

Želim vam da volite i budete zaljubljeni. Jasno, najlepše je kad volite i kad ste voljeni, kad ste srećno zaljubljeni, ali ni ljubavne patnje nisu za bacanje. Pa ko kako voli, il’ kako mu je suđeno.

Želim vam da svaki dan napredujete u onome što radite, u onome čemu težite. Ne mora to biti velikim koracima, dovoljno je da svaki dan napravite po jedan korak napred na dobrom putu, pa će se sve ostalo samo postaviti na dobro mesto koje mu pripada.

Želim vam da svaki dan odvojite bar nekoliko minuta da usavršite svoje talente. Svako je za nešto talentovan i želim vam da, ako ste otkrili svoj talenat, svaki dan radite na njemu, ako ga još niste otkrili, onda vam želim da ga u ovoj godini otkrijete.

Želim vam da steknete nova znanja.
I nove prijatelje.

Želim vam da u ovoj godini uradite nešto hrabro i ludo, nešto što ćete pamtiti čitav život i nešto o čemu ćete pričati i vi i oni koji vas poznaju.

Želim vam da ove godine usvojite nekog kućnog ljubimca, ma ne, ne ove godine, nego sad, odmah, najkasnije ovih dana.

Želim vam da čitave godine budete u mogućnosti da nekome pomognete i da tu mogućnost iskoristite na najbolji mogući način.

Budite solidarni

I pošteni.

Svaki sledeći dan budite bolji nego što ste bili juče.

I mi ćemo biti isto.

Zato čitajte i pratite Nadlanu.com, zahvaljujući vama, tokom prošle godine smo uvećali posetu čak tri puta, u ime ove redakcije vam obećavam da čemo ove godine biti kvalitetniji još triput toliko, u znak zahvalnosti što ste tu, uz nas.

U ime redakcije portala Nadlanu.com,
glavni i odgovorni urednik,
Milan Kamponeski

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.