Opljačkana kuća Milke Forcan: Lopovi odneli sef sa 35.000 evra i dragocenostima

0

Juče oko 15 sati opljačkana je kuća bivše potpredsednice kompanije “Delta” Milke Forcan. Odnet sef sa 35.000 evra i dragocenostima.

Kako piše Telegraf, lopovi su provalili u njen stan i odneli sef s dragocenostima u kome se nalazilo 35.000 evra, kao i skupoceni sat, narukvica i pištolj.

Opljačkana kuća je u vlasništvu njenog muža Branka Forcana, a nalazi se u ulici Serdar Jola u Beogradu na teritoriji opštine Savski venac. Sef je bio u spavaćoj sobi, a lopovi su u kuću ušli kroz balkon, saznaje Telegraf.

Milka Forcan izabrana je prošlog meseca za člana UO Narodnog pozorišta u Beogradu.

Vlada je u obrazloženju za ovo postavljenje navela da je ona diplomirani ekonomista i direktor firme “Form komjunikejšn ” iz Beograda. Prema podacima Agencije za privredne registre, ta firma je u vlasništvu istoimene ofšor kompanije registrovane u američkoj državi Delaver.

Pre toga, dugo je bila potpredsednica “Delta holdinga”, gde je bila najbliži saradnik uhapšenog biznismena Miroslava Miškovića. Ona je bila na toj poziciji sve do kraja maja 2010. kada je prekinula saradnju sa Miškovićem.

(B92)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.