Severina citira patrijarha Pavla i komičara Džima Kerija

Severina je u intervjuu za "Blic" ispričala kako nikada nije želela da joj život postane rijaliti šou objasnivši da joj je bitno ono što je napravila u karijeri, albumi, saradnje, predstave:

- Čini mi se da me najbolje tek čeka. A to je li mi život rijaliti šou, to je samo delić, posledica onog čime se bavim, javnog posla. Za muziku živim od malena i time sam se htela baviti, nisam mislila da ću postati slavna pa nisam ni odgovorna za medijska nagađanja. A svesna sam i da ne razmišljaju svi kao ja i da valjda misle da im je zanimljiv i moj privatni život. Na to ne mogu utjecati - kaže Severina za "Blic".

Severina se osvrnula i na majčinstvo i povratak na posao, ali i na lagodan život uz Milana Popovića koji je ipak ostavila zarad života na osnovu sopstvenog rada:

- Džim Keri je rekao: “Voleo bih kad bi svi ljudi bili bogati da shvate da nije u tome štos“. Za muziku sam se opredelila pre 30 godina i s muzikom je moj život ne samo lagodan nego i prelep. Velika je sreća što ja od svoje muzike mogu i lagodno i lako živeti. Žene su se odavno izborile da imaju svoje zanimanje. One koje to, nažalost, nisu i koje zavise od muškaraca, njima je život možda lagodan, što ne znači i lak. Svakoj ženi je najvažnije da je muškarac iskreno voli i poštuje. Pokojni patrijah Pavle je rekao: “Ima puno sirote dece na ovom svetu kojima roditelji nisu pružili ništa osim novca“.

Na komentare na svoj modni izbor za dodelu "Hello nagrada", Severina za "Blic" kaže:

- Živeli kralj i kraljica i živele nam haljine i štikle sto godina!

Pogledajte još