Košarkašicu dečko zaprosio nakon sudijskog zvižduka na utakmici (VIDEO)

0

Košarkašica univerzitetskog tima iz Ajove, Ana Prins, posljednju utakmicu protiv Alabame će pamtiti dok je živa. Naime, njen dečko je nakon sudijskog zvižduka koji je označio kraj susreta, izašao na parket i zaprosio je.

Nisam uopšte očekivala da će to da uradi. Bilo je to vrlo lukavo od njega – kaže košarkašica Ana Prins koja igra u timu “Sajklonsa”.

Njen dugogodišnji dečko Rajan de Hamer odlučio je da je zaprosi pre nekoliko nedelja, nakon što su ga “pritisle” njene saigračica. U ovoj “tajnoj misiji”, Rajanu je pomogao Anin trener Bil Feneli.

Neke stvari su važnije od košarke, a prosidba je jedan od trenutaka koji ćemo uvek pamtiti – kaže Anin trener.

Tokom drugog poluvremena, zvanični spiker utakmice zamolio je publiku da i nakon poslednjeg zvižduka sudije ostanu na svojim mestima. Potom je na teren izašao trener Feneli i počeo da govori koliko je Ana važna za tim, dok je njen dečko nervozno čekao. Onda je i on izašao na teren, nakon čega mu se i zbunjena Ana pridružila. Rajan je kleknuo pred Anu, izvadio dimantski prsten, a pubila je oduševljeno vrisnula.

Bila sam šokirana, ali zahvalna što me je Rajan zaprosio na parketu, jer će mi to zauvek ostati u sećanju – kaže presrećna Ana.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.