Radno vreme prodavnica i pijaca tokom Božić

Za Badnji dan i Božić, 6. i 7. januara, svi trgovinski maloprodajni objekti, zanatske i druge radnje, kao i radnje na pijacama, radiće sa izmenjenim radnim vremenom, objavljeno je danas na sajtu Gradske uprave.

Na Badnji dan, 6. januara, dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge radiće od osam do 12 sati, prodavnice neprehrambenih proizvoda za Božić mogu biti zatvorene, a dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i samousluge će biti otvorene od osam do 12 sati.

Zelene pijace za Božić neće raditi, a jedino će pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" raditi skraćeno od šest do 13 časova.

Otvoreni tržni centar "Novi Beograd" (Buvljak), tržni centar "Depo", "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" i pijaca cveća "Krnjaca" za Božić neće raditi.

U izmenjenom režimu za božićne praznike radiće i JKP "Parking servis", a naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće se obavljati 7. januara, kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i u Mileševskoj 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Starine Novaka 22.

Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni, služba za prenos vozila "pauk" radiće po režimu koji se primenjuje tokom vikenda, a služba tehničkog pregleda i autoperionice neće raditi za Božić.

(Smedia)

Pogledajte još