Top 8 seksi igara

Milioni žena pročitali su trilogiju, a seks između milionera Kristijana Greja i pohotne studentkinje Anastazije mnogi su primenili u svojim krevetima. iVilidž je izdvojio igrice koje će zamagliti stakla i prodrmati krevet u svačijoj spavaćoj sobi.

1. Seks na stolu
Uživite se u uloge bogatog biznismena i studentkinje i zbacite sve stvari sa stola. Svog Kristijana Greja posadite na sto, a vi se popnite na njega i prepustite užitku.

2. Udaranje po guzi
Ako niste do sada isprobavali ovako nešto, najbolje da počnete polako, rukama. Ako želite da vas partner lupka, a neugodno vam je to da kažete stavite njegovu ruku na svoju guzu i lagano udarite. Ako želite obrnuto, lagano ga lupite jednom i pričekajte reakciju ili ga jednostavno pitajte. Posle se možete igrati i udarati u ritmu, a Kristijan je čak koristio i druge određene metode da bi se postigao što veći užitak.

3. Seksi masaža
Nakon lupkanja, partneru ili partnerki dobro će doći malo hlađenja. Zato uzmite ulje za masažu ili obični losion pa započnite seansu.

4. Vežite se
Možete koristiti puno predmeta koje imate u kući: kravatu ili šal. Sigurno nećete pogrešiti sa svilenom kravatom, to je posebno seksi. Kad je partner vezan, nemojte odmah da pređete na ono glavno, već ga malo zadirkujte i ljubite celo telo.

U slučaju da vam se sviđa ideja sa vezivanjem, isprobajte nekoliko načina. Prvi je da partneru vežete ruke a zatim noge. Zatim uzmite još jedan povez i spojite ga sa rukama i nogama ili odnapred ili otpozadi. Ovako ne možete imati odnos, ali je vrlo uzbudljivo ako imate kontrolu nad partnerom. Drugi način vezivanja su ruke i noge na istoj strani tela, a partner leži na stomaku sa nogama savijenim u kolenima.

5. Povez za oči
Ovo je jednostavan, ali vrlo seksi trik. Kada imate zavezane oči, ostala čula postaju jača. Partner koji ima povezane oči može da legne na krevet, a vi ga iznenadite igrom prstiju i usta.

6. Japanske kuglice
Oblik i težina kuglica se menjaju, tako da mnoge žene uživaju u stimulaciji. Kuglice treba podmazati lubrikantom ili ustima. Često se koriste za predigru.


7. Dodatni materijali

Različite vrste materijala mogu doprineti uzbuđenju kad se trljaju o telo. Reakcije i uzbuđenje biće će još bolje ako partner ima povez preko očiju. Koristite svilu, kožu ili perje.

8. Uzburkajte strasti
Za sve ove igrice mogu vam poslužiti stvari koje imate kod kuće. Za lupkanje dobro dođe i četka za kosu ili reket za stoni tenis. Ako se odlučite za kupovinu, dajte sebi oduška i kupite stvari koje vam na prvi pogled zagolicaju maštu.

24sata.rs

Pogledajte još