Hrvatska: Zagrlio je brata, a zatim mu zario bajonet u srce

Miroslav je na saslušanju kod tužioca porekao delo, ali nije želeo da iznosi dalju odbranu, piše Telegraf.

Devojka ubijenog Vedrana T. do detalja je opisala nastrane odnose u bizarnom trouglu između nje i blizanaca, koji su u novogodišnjoj noći doveli do tragičnog ishoda. Dolores je poznata kao ljubitelj sado-mazo seansi.

Njena izjava, uz materijalne dokaze poput krvavog noža, trenutno je za policiju i tužilaštvo najjači dokaz protiv osmnjičenog.

Takođe, ta izjava na najbolji način opisuje nastrane odnose koji su vladali u bizarnom trouglu između braće i Dolores, a koji su uz gomilu popijenog alkohola, a moguće i konzumiranje droge, doveli do tragičnog ishoda za Novu godinu.

PROČITAJTE I Hrvatska: Ubio brata blizanca nakon seksualnog odnosa sa njegovom devojkom

Dolores je Vedrana upoznala još pre 8 godina preko prijateljice, a pre dve godine njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav. Dolores, koja je priznala da se pre veze sa Vedranom bavila prostitucijom, sa svojim dečkom je prvo živela u njegovoj kući u Gračanima, da bi se pre godinu dana doselila u stan koji je delio sa bratom u Ogrizovićevoj ulici na Trešnjevci.

Dok je bila u vezi sa Vedranom, upoznala je i njegovog brata blizanca Miroslava, studenta Pravnog fakulteta, kao i Miroslavljevu devojku. Dolores je policiji ispričala da su sve četvoro međusobno upražnjavali seksualne odnose dok su živeli u Gračanima. Tvrdila je da je taj seks učetvoro lepo prošao i da kod Vedrana nije izazvao nikakvu ljubomoru.

Bizarna ljubav blizanaca i dve devojke zapala je u probleme kad se Miroslavu dopala jedna mlađa devojka, koja je u njemu videla samo prijatelja. Zbog toga je postao frustriran i agresivan.

Dolores je policiji ispričala da Miroslavljeva devojka više nije mogla da trpi njegovo ponašanje, pa ga je pre mesec dana ostavila i odselila se iz stana.

Uz sve češće ispade agresije, Miroslav je ilegalno nabavio pištolj koji je u kožnoj futroli nosio sa sobom. Često ga je nosio, nekad ga je čak i uperio prema bratu i Dolores. Osim pištolja, kupio je i bajonet, koji je neprestano oštrio. Ponekad se sam sekao po rukama da bi sebi i drugima pokazao koliko je bajonet oštar.

Nakon dočeka Nove godine, Miroslav je, prilično pijan, izvukao nož i brata posekao po leđima. Dolores je pomogla Vedranu da skine odeću da bi mu pomogla. Međutim, rana na leđima je jako krvarila, pa je ona pokušala da je sanira gazom.

Dolores i Vedran odlučili su da se povuku u sobu. Vedran je tada zaplakao u njenom naručju, zbog agresivnog bratovljevog ponašanja. Miroslav je došao za njima, zagrlio brata, poljubio ga u teme i izvinjavao mu se. Tepao mu je i rekao da mu nikad ne bi naudio. Dolores je ustala i ostavila braću da porazgovaraju. U jednom trenutku, videla je da je razgovor dva brata ponovo postao agresivan.

Miroslav je odjednom zamahnuo prema Vedranu, a on se srušio na pod. Iz rukava mu je tekla krv. Dolores je u Miroslavljevim rukama ugledala bajonet, a Vedran je uskoro bio mrtav.

Dolores je juče na svom Fejsbuk profilu ostavila poruku: “Počivaj u miru, ljubavi.“

Pogledajte još