Prosidba preko naslovnice "Politikinog zabavnika"


VENČANJE -
Hteo sam da je zaprosim na dan kada bismo obeležili tri i po godine zabavljanja, ali sam se kasno javio "Zabavniku", pa smo odložili za nedelju dana. Onda je njima nešto iskrslo, pa naredne nedelje ponovo meni i tako dva meseca, dok se kockice konačno nisu složile - objašnjava Mrđan.

Mrđan je želeo da zaprosi svoju devojku u ulazu u kome su se prvi put poljubili. Plan je bio da u kiosku u blizini kupe "Politikin zabavnik" kako bi ona pročitala prosidbu. Naravno, nije sve teklo glatko.

- Dok smo bili u autobusu stigla mi je poruka od kuma da u kiosku nema "Zabavnika", a morao sam to da uradim ujutro da neko od prijatelja ne bi video pre nje i upropastio mi iznenađenje. Kum se dosetio da ga kupi na drugom mestu i ostavi u žardinjeri u zgradi. Gurnuo sam je u ulaz da bih je, kao, spasao od psa koji je išao u susret, uzeo sam novine iz žardinjere i počeo da je teram da ih čita - priča on.

Pre nego što je Jelena shvatila šta se dešava tog 28. decembra, Mrđan je bio na kolenima sa, kako sam kaže, glomaznim i presmešnim probnim prstenom. Jelena je na sve rekla “da“, kum je izleteo iz zasede i onda su svi zajedno, u sedam ujutro, pili šampanjac na ulazu zgrade.
Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još