Miloš Teodosić i Maja Ognjenović prekinuli četvorogodišnju vezu

Košarkaš Miloš Teodosić i odbojkašica Maja Ognjenović nisu više u ljubavi! Kao razlog kraja četvorogodišnje romanse pominje se prevelika udaljenost, a u prilog ovoj tvrdnji ide činjenica da su i Novu godinu sačekali razdvojeni. Maja je bila s društvom u Berlinu, dok je Miloš ostao u Moskvi, gde se veselio uz saigrače iz CSKA.

Ognjenovićeva je na svom Tviter profilu napisala: „Nerealno je šta se meni dešava drugog dana nove godine“, ali nije želela da odgovori na pitanje svojih prijatelja da li je reč o prosidbi ili novom ugovoru. Sve ovo samo podgreva sumnje da je romansa konačno završena, iako su Maja i Miloš u nekoliko navrata bili na korak od toga da se raziđu, ali nekako su uspevali da prevaziđu sve prepreke.

Postoji i verzija po kojoj se par razišao pre tri meseca, a da ovakvi Majini statusi zapravo predstavljaju pokušaj Miloša Teodosića da se ponovo pomire. Proslavljeni sportisti juče nisu odgovarali na naše pozive, pa smo ostali uskraćeni za njihovu verziju priče.

Maja i Miloš su u nekoliko navrata izjavljivali kako svoju vezu žele da ozvaniče brakom, a bilo je nekih najava da bi se to moglo dogoditi upravo ove godine.

Međutim, konstantne medijske spekulacije po kojima je slavni košarkaš u tajnim vezama sa srpskim lepoticama, sa Ivanom Stamenković Sindi na primer, baš kao i udaljenost zbog poslovnih obaveza očigledno su uticali da se raspadne jedna od najvećih ljubavi u srpskom sportu.

(Kurir)

Pogledajte još