Leskovac: Majka se ugušila hranom, a potom ćerka izgorela u istoj kući

0

Leskovčanka D. P. (43) izgorela je juče ujutru u požaru, u porodičnoj kući pod još nerazjašnjenim okolnostima. Dve meseca pre njena majka se ugušila dok je jela mekike.

Leskovčanka D. P. (43) izgorela je juče ujutru u požaru, u porodičnoj kući u ulici Žike Ilića 11, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Istražni sudija Osnovnog suda Miroljub Cakić kaže da su u toku veštačenja i da su se u slučaj uključili inspektori za krvne delikte.

D. P. je bila nervni bolesnik i živela je u kući sa nevenčanim suprugom Goranom Stamenkovićem.

Pre Nove godine su je otpustili iz bolnice i ja sam se starao o njoj, ali nisam mogao sve sam. Otišao sam do pijace i prodavnice i zatekao sam je mrtvu kada sam se vratio – priča Stamenković.

Požar je prijavljen oko 7.30 i leskovački policajci su ga brzo ugasili. Očevici kažu da da je D. P. zatečena skoro ugljenisana na jednom od dva kreveta u dnevnoj sobi. Inače, u istoj kući, staroj više od 130 godina, pre dva meseca udavila se majka D. P., prema saznajima nadležnih, dok je jela mekike. D. P. i Goran Stamenković imaju zajedničko dete, koje je smešteno u hraniteljsku porodicu.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.