Identifikovane ubice Srba u Frankfurtu

0

Nemačka policija traga za trojicom ubica koji su u frankfurtskom hotelu “Luksor” 31. decembra noževima masakrirali Boranina Bojana Ristića (37) i Zemunca Marka Jakšića (20). Sumnja se da su Srbi u hotelskoj sobi pokušali da dogovore trgovinu automobila, a naši državljani su imali i veću sumu novca koju su ubice odnele.

Do obračuna i krvoprolića došlo je u jednoj od soba na četvrtom spratu hotela, inače poznatom po tome da u njemu borave osobe koje se bave sumnjivim poslovima. Ubrzo nakon što su Srbi u hotel ušli kao dostavljači pice, iz sobe se začula buka, prenosi Blic.
 
Pročitaj: Masakr: Dva Srbina izbodena u hotelu u Frangfurtu

Vrata su se otvorila i iz hodnika se začulo zapomaganje. Jakšić je izašao iz sobe, domogao se stepenica i sišao u hotelski hol gde se obliven krvlju srušio na pod. Hotelsko osoblje je pozvalo Hitnu pomoć i policiju. Specijalne jedinice policije, naoružane automatskim puškama, uletele su u hotel, ali su trojica ubica izmakla poteri. Ristića je policija, prateći trag krvi, pronašla mrtvog u spavaćem delu hotelske sobe dok je Jakšić u vozilu Hitne pomoći davao znake života, ali je preminuo na putu do bolnice.

– Obojica državljana Srbije su iskrvarila do smrti posle uboda nožem – stoji u kratkom izveštaju policijske obdukcije.

Policija je najpre sumnjala da su dvojica Srba ubijena zbog poslova sa drogom, ali se kasnijom istragom ispostavilo da su u Frankfurt došli zbog trgovine automobilima i da su kod sebe imali veću sumu novca.
Još se istražuje kada su Srbi doputovali u Frankfurt, gde su zvanično boravili kao turisti.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.