LDP: Vlast odgovorna što je estradni menadžer postao pomoćnik ministra

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da “sukobi u vladajućoj koaliciji oko sramne kadrovske politike neće amnestirati nijednu od stranaka na vlasti”, jer su zajedno odgovorni što je estradni menadžer Saša Mirković postao pomoćnik ministra saobraćaja.

Dok u Srbiji svakoga dana sve više ljudi ostaje bez posla, (Ivica) Dačić, (Aleksandar) Vučić i (Mlađan) Dinkić vode ratove kako bi preuzeli svako javno preduzeće, mesto u vladi i državi na koje će imenovati svog partijskog nekvalifikovanog poslušnika – navodi LDP u saopštenju.

Vlada Srbije je 29. decembra 2012. godine imenovala Mirkovića, koji je kadar Srpske napredne stranke (SNS), za pomoćnika ministra saobraćaja, a Dinkić je prokomentarisao da on Mirkovića nikada ne bi angažovao kao saradnika.

Građanima je presela i Nova godina, dok su se iz svake vesti, čestitke i guranja pred televizijske kamere oni koji vode Srbiju utrkivali da izreknu što veću neistinu, nemoguće obećanje, pretnju ili neku drugu opasnu političku, ekonomsku ili socijalnu frazu – dodaje se u saopštenju LDP-a.

Izvor: Beta