Kuca Bou preživela pad sa visine od 36 metara bez ogrebotine (VIDEO)

0

Vlasnici veoma srećnog psa bili su zapanjeni kada je njihova jednogodišnja ljubimica preživela pad sa litice visoke 36 m.

Bou, engleska springer španijelka u vlasništvu britanskog policajca Fila Rejmonda i njegove supruge Mikaele, jurila je galeba pre pada, pišu britanski mediji. Par, koji je poslednjeg dana 2012. pošao u obilazak obale blizu Dorseta, očekivao je najgore kad ju je ugledao kako se naginje preko litice.

„Kratko me je pogledala preko ramena i onda nestala”, prisećao se Rejmond ovog incidenta. „Dok sam prilazio litici očekivao sam da je ugledam mrtvu”. Međutim, ona je „kučećim stilom” plivala po vodi. U pomoć su joj priskočili članovi spasilačke ekipe RNLI koji su je izvadili iz vode i ubacili u čamac za spasavanje, što je zabeleženo i na videu.

Za divno čudo, Bou je vraćena svojim vlasnicima bez ijedne ogrebotine, zahvaljujući visokoj plimi.

„Svrha RNLI je da pomogne u spasavanju ljudskih života na moru, ali će reagovati i na ugrožene životinje da sami vlasnici ne bi rizikovali pri pokušaju da spasu svoje ljubimce”, kazala je portparolka ove organizacije. „RNLI preporučuje vlasnicima drže svoje pse na povocima kada se šetaju blizu litica”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.