Upoznajte devojku koja živi sa 40 svinja

Gruberova priznaje da ima previše životinja i da od nekih mora da se rastane. „Nikada mi nije bila namera da imam ovoliki broj”, kazala je ona za lokalne novine. „Htela sam da gajim nešto malo, ali što ne pravi buku kao psi.

A svinje su mirne, tihe i vrlo umiljate. Kao deca. Samo treba da ih tretirate kao članove porodice”.

Florens kaže da su njene životinje vreoma pametne i zabavne. „Ljudima treba savetovati da uzmu svinje a ne antidepresive”.

Iako životinje znaju gde treba da vrše nuždu, nekoliko suseda se žalilo na smrad i estetski izgled kuće.

Na gradskoj sednici gde se raspravljano o ovom slučaju, Brajan Markoti, potpredsednik Udruženja vlasnika kuća u Pajnvud Menoru, rekao je da životinje moraju da budu sklonjene zbog komšiluka. „Nije pitanje da li su svinje dobre ili loše”, kazao je Markoti. „Jednostavno ih ne želimo u Pajnvudu”.

Ovo nije prvi put da Gruberova ima problem zbog svojih ljubimaca. Ona se preselila iz Nju Džerzija nakon sudske odluke da tamo mini-svinje nisu dozvoljene, ali je greškom pomislila da će moći mirno da živi sa njima u Eseksu.

Florens, koja živi sa partnerom Alanom Tsefrekasom, kaže da su svinje njeni kućni ljubimci, ali gradske vlasti se ne slažu s tim i karakterišu ih kao stoku te brane njihovo držanje u kući.

B92.net

Pogledajte još