Okupili se fudbaleri Zvezde, Kirovski i Mudrinski u policiji

0

Skoro svi fudbaleri Crvene zvezde okupili su se pred početak priprema za prolećni deo Super lige Srbije, ali su Ognjen Mudrinski i Aleksandar Kirovski morali na saslušanje u kruševačku policiju zbog incidenata na utakmici sa Engleskom.

Ta dva igrača su pozvani u policiju kako bi dali dopunske izjave zbog sukoba na meču mladih selekcija Srbije i Engleske u baražu za Evropsko prvenstvo 16. oktobra.

Na prozivci trenera Aleksandra Jankovića nije bio ni Brazilac Kadu Mendeš koji će tokom dana doputovati iz Brazila.

Na stadionu Crvene zvezde okupila su se 32 fudbalera, od ukupno 35 na kojih za sada računaju crveno-beli.

Golmani: Bajković, Kirovski, Vesić, Dmitrović.

Igrači: Pantić, Nenadić, Spajić, Krneta, Maksimović, Mikić, Jovanović, Mladenović, Simić, Reljić, Mijović, Stojković, Luković, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Milijaš, Kadu, Milivojević, Mirić, Savićević, Vešović, Đuričković, Čikić, Mihajlović, Babalj, Kasalica, Milunović, Asamoa, Mudrinski, Ožegović.

Na početku priprema Zvezda je dobila pojačanja u stručnom štabu poštu su u klub stigli novi kondicioni trener Vladimir Čebzanović, kao i Bratislav Živković, pomoćnik glavnog trenera.

Fudbaleri Zvezde, koji su prvi deo prvenstva završili na drugom mestu, šest bodova iza Partizana koji je prethodnih pet godina osvajao titule, biće u Beogradu do 13. januara kada će otputovati na nastavak priprema u Turskoj.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.