Naprednjaci se ograđuju od palitelja automobila i izvinjavaju se građanima Vranja

0

Povodom izjave bivšeg odbornika Srpske napredne stranke Drgana Nikolića da će ta stranka tužiti sve medije koji su preneli da je "naprednjak palio automobile po Vranju", SNS saopštava da se neće mešati u uređivačku politiku medija.

Srpska napredna stranka, saopštava da se ne meša se u uređivačku politiku medija, a pogotovo neće podnositi tužbe protiv bilo kog novinara.

Izvinjavamo se građanima Vranja što smo za odbornika kandidovali čoveka sklonog izvršenju krivičnih dela, i naglašavamo da će izboru lokalnih funkcionera centrala Stranke u narednom periodu posvetiti neuporedivo veću pažnju.

Srpska napredna stranka ne smatra da je akcija hapšenja ovog čoveka velika sramota i blamaža za sve službe koje su u njoj učestvovale, već centrala naprednjaka smatra da je sramota što smo takvog čoveka imali na odborničkoj listi.

Naprednjaci daju podršku svim državnim organima u obavljanju poslova iz njihove nadležnosti i pozivamo medije da uvek slobodno i u skladu sa novinarskim kodeksom informišu građane Srbije, saopštila je Služba za informisanje SNS.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.